Belastingadvies

De belastingregels veranderen met de regelmaat van de klok. En ook uw bedrijf staat niet stil en ontwikkelt zich voortdurend. HLB Den Hartog beschikt over alle expertise en ervaring om u een belastingadvies op maat te geven, of u nu startend ondernemer bent, plannen tot herstructurering heeft of uw bedrijf wilt verkopen of beëindigen.

In ons advies betrekken we alle facetten van uw bedrijfsvoering. Is de gekozen structuur van uw onderneming belastingtechnisch (nog) wel de beste? Hoe zit het met de btw en overdrachtsbelasting als u een bepaalde transactie doorzet? Of wat betekent het voor de belastingdruk als u die grote investering doet of als u een andere rechtsvorm kiest? Maar ook fiscaalvriendelijk uw werknemers belonen, toekomstvoorzieningen, bedrijfsopvolging, beleggen en nalaten leggen we onder onze loep.

Indien nodig treden we op als intermediair voor de Belastingdienst en onderhouden we contacten met notarissen en advocaten. Uiteraard staan uw wensen centraal, u blijft de baas. Door maximaal gebruik te maken van de spelregels en mogelijkheden betaalt u nooit te veel