Financiële administratie

Als u een eigen bedrijf heeft, bent u verplicht een financiële administratie te voeren. Niet zonder reden, want daardoor krijgt u inzicht in de performance van uw onderneming. Hier kunt u dan weer beslissingen op baseren. Een onderneming zonder goede financiële informatie is stuurloos.

De administratie voeren is echter een tijdrovende klus die bovendien veel specifieke kennis vereist. Die tijd en kennis is niet altijd vanzelfsprekend aanwezig. Wij kunnen die zorg van u overnemen. Permanent of tijdelijk, bijvoorbeeld als uw financieel medewerker uitvalt of bij grote drukte. Geheel of gedeeltelijk, waar u behoefte aan heeft. Wilt u bepaalde taken zelf doen en dat we over uw schouder meekijken en online coachen? Dat kan. Wilt u alleen hulp bij het opzetten van de administratie? Geen probleem. Ook kunnen we u voorzien van de managementinformatie die noodzakelijk is om het reilen en zeilen van uw onderneming te monitoren.

Wilt u de financiële administratie bij ons op kantoor verwerken of bij u op de zaak? Of kiest u voor onze online module? Dan handelt u het zelf af, onder continue coaching en monitoring van onze specialisten. Boekhouden met HLB, boekhouden door HLB, online boekhouden, managementinformatiesystemen inrichten, managementrapportages verzorgen of de omzetbelasting in orde maken, u zegt het maar. Het is ons dagelijks werk.