HLB als werkgever

Missie
HLB Den Hartog is een accountantsorganisatie met ambitie. Onze missie is: het zijn van en gezien worden als een uitstekend alternatief voor de top tien accountantsorganisaties voor MKB bedrijven in de regio’s Rotterdam en Den Haag. Daarom zoeken we altijd ondernemende mensen die graag met ons mee willen groeien. We onderscheiden ons in veel opzichten van de ‘grotere kantoren’ in ons vakgebied: we zijn veel sterker regionaal gericht, betrokken bij onze klanten, we werken informeler en zien in een werknemer in de eerste plaats een mens en geen omzetmaker. HLB Den Hartog is een slagvaardige en flexibele organisatie waarbij het onderhouden van duurzame relaties met de klanten binnen onze dienstverlening voorop staat. Dit doen wij door het bundelen van kennis van de lokale markt en de knowhow en expertise van een groot nationaal en internationaal netwerk. Vanuit ons vakmanschap kijken wij nuchter en professioneel wat een ondernemer nodig heeft. Op basis daarvan zullen we altijd zeker en vertrouwd, maar ook pro-actief, en door slim om te gaan met mogelijkheden en kansen, onze klanten helpen om hun onderneming te laten groeien. Want daar draait het per slot van rekening om.

Onze mensen
Bij HLB Den Hartog werken gedreven professionals die nauw bij hun klanten betrokken zijn. Integriteit en probleemoplossend vermogen zijn vanzelfsprekende kwaliteiten. Accountants, fiscalisten, juristen en adviseurs werken nauw samen om zo goed mogelijk de klant van dienst te zijn. De wereld van accountants is de laatste jaren enorm in ontwikkeling. En dat vraagt wat van ons als specialisten. Continue studie, continue scherp zijn op mogelijkheden en kansen. Om dat goed te kunnen doen heb je ruimte nodig, ruimte om te ontwikkelen. Zelf, én in je vakgebied. Een goede balans tussen werk, studie en vrije tijd is daarvoor een voorwaarde. Daarom is er veel aandacht voor persoonlijke opleidingsplannen en bieden we de mogelijkheid aan beginnend assistent accountants om bij ons deeltijd werken met studeren te combineren. Met het aanstellen van een vaste coach bij je indiensttreding zorgen we voor een optimale inwerktijd maar ook voor een verdere begeleiding van je carrière binnen HLB Den Hartog. Wij houden van aanpakken, blijven het liefst informeel en kennen een open cultuur. Collegialiteit vinden we heel belangrijk en ook activiteiten naast het werk (personeelsvereniging) vergroten naar onze mening de teamgeest.

HLB Den Hartog werkt vanuit twee kantoren, het werkgebied is de regio Rotterdam/Rijnmond en de regio Den Haag/Haaglanden. Uiteraard dragen wij zorg voor een plezierige werkomgeving in een schitterend kantoor te Rotterdam-Hillegersberg en een karakteristiek kantoor in Den Haag-Scheveningen.

Hoe werken wij?

HLB Den Hartog is een gedreven, deskundige en inspirerende organisatie van professionals met een ondernemend karakter. Voor ons geldt het motto: 'Ken je klant, anticipeer op zijn wensen en geef service op een niveau dat de verwachtingen overtreft". Vanuit een landelijk netwerk van 18 vestigingen biedt HLB u ondersteuning in geheel Nederland en heeft u toegang tot alle benodigde expertise. Onze partners en medewerkers die zelf uit de regio komen, kennen de markt, weten wat er speelt en zijn toegankelijk voor hun klanten.Lees verder

Lees verder