Beloningsadvies

Belonen is meer dan salaris betalen. Het gaat ook over de juiste beloningsprogramma’s die passen bij de bedrijfsstrategie en het werkklimaat, over voldoende aandacht voor individuele prestaties én over uitdagend werk en doorgroeimogelijkheden bieden. Daarbij moet het hele palet
aan arbeidsvoorwaarden, verzekeringen en pensioenen naast goed geregeld ook nog eens concurrerend zijn.

Onze beloningsadviseurs ondersteunen u in alle aspecten die met 'belonen' te maken hebben, zoals fiscaal vriendelijk belonen, loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrechtaanpassing van uw personeelsbeleid op wijzigingen in wet- en regelgeving en het periodiek ijken van arbeidsvoorwaarden. Samen met u komen we zo uit op een beloningsbeleid dat uw concurrentiepositie verstevigt en de loyaliteit van uw medewerkers vergroot.

HLB Quick Scan

  • Met de HLB Quick Scan Arbeidsvoorwaarden nemen we in korte tijd de belangrijkste zaken door en kijken of de dossiers voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. U ontvangt een bondig rapport van onze belangrijkste bevindingen en aanbevelingen.
  • En met de HLB Quick Scan Werkkostenregeling inventariseren we snel de kansen en risico’s die overstappen op de Werkkostenregeling u biedt.