Salaris en HR

De loonverwerking is een complex en precies werk. Bij fouten treft het uw werknemer in zijn/haar portemonnee of moet u als werkgever flink nabetalen. En komt het loon niet op tijd, dan kan er onrust ontstaan. Daarnaast verandert de wet- en regelgeving op het gebied van loonheffing en sociale verzekeringen voortdurend.

Bij onze specialisten is uw loonadministratie in deskundige en vertrouwde handen. Wij leveren de complete loonoutput aan (loonstroken, loonjournaalposten, loonaangiften, jaaropgaven) en onderhouden het contact hierover met bijvoorbeeld de Belastingdienst, pensioenfondsen en verzekeringsmaatschappijen. U kunt ervan op aan dat alle lonen accuraat, efficiënt, tijdig en met de grootste zorg verwerkt wordt. De uitwisseling van mutaties en de verwerking kan via fax, post, e-mail of telefoon gebeuren, maar ook online. Dat is niet alleen efficiënt, maar ook goedkoper. Bovendien heeft u dan ook de mogelijkheid tot een digitaal archief.

Als u dit wenst, kan de loonverwerking onder horizontaal toezicht van de Belastingdienst worden geplaatst. Door het kwaliteitssysteem van HLB Den Hartog zal de Belastingdienst in principe dan geen controle meer uitvoeren op de loonverwerking.
Maar welke manier u ook kiest, persoonlijk contact, advies en aanbevelingen zijn bij ons altijd inclusief, of u nu veel of weinig mensen in dienst hebt.

Meer informatie

R. (Raymond) Dortwegt-van der Eijk RSaHoofd Salarisadministratie

Grindweg 90-96
3055 VD ROTTERDAM
T (010) 278 11 00
F (010) 278 11 99

Raymond Dortwegt-van der Eijk (1970) is sinds 2010 werkzaam bij HLB Den Hartog als Hoofd… Lees verder

Lees meer over R. (Raymond) Dortwegt-van der Eijk RSa