HLB Personeel en Salaris Online

U kunt uw salarisadministratie natuurlijk aan ons uitbesteden - u heeft er dan geen omkijken meer naar - maar vaak wilt u ook zelf controle en overzicht. Daarvoor hebben we een praktische en voordelige oplossing: HLB Personeel en Salaris Online. Hiermee heeft u in één keer zonder zorgen grip op uw salarisadministratie. 

Ook voor wat betreft HR-gerelateerde zaken bent u met HLB Personeel en Salaris Online op het juiste adres. Een digitaal personeelsdossier, een overzichtelijke verlof- en ziekteregistratie, beoordelingen en opleidingen: dit is slechts een greep uit de talloze mogelijkheden binnen onze totaaloplossing voor uw HR-administratie.

Met HLB Personeel en Salaris Online bepaalt u zelf wat u in eigen huis doet en wat u aan ons uitbesteedt. U kiest de module (Salaris, HR of beiden) die het beste aansluit bij uw wensen en de kennis binnen uw bedrijf. Welke module u ook kiest, de NIRPA gecertificeerde specialisten van HLB Den Hartog checken desgewenst alle mutaties. Zo weet u zeker dat uw salarisadministratie naadloos doorloopt op basis van de actuele wet- en regelgeving. Verder verzorgen we op verzoek de managementinformatie die u nodig heeft. U bent dus altijd verzekerd van advies en begeleiding van onze deskundigen.

De voordelen op een rij:

  • altijd op maat, al vanaf twee medewerkers
  • 24/7 online beschikbaar
  • geen IT-zorgen
  • compleet personeelsdossier 
  • alle gegevens direct beschikbaar voor rapporten en analyses 
  • check, advies en service door onze specialisten

Bekijk hier onze:
* Brochure over Loket.nl 
* Webdemo's

  

Meer informatie

R. (Raymond) Dortwegt-van der Eijk RSaHoofd Salarisadministratie

Grindweg 90-96
3055 VD ROTTERDAM
T (010) 278 11 00
F (010) 278 11 99

Raymond Dortwegt-van der Eijk (1970) is sinds 2010 werkzaam bij HLB Den Hartog als Hoofd… Lees verder

Lees meer over R. (Raymond) Dortwegt-van der Eijk RSa