Groeien en investeren

Groeien en investeren, twee zakelijke begrippen die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Wie niet investeert, groeit niet, wie groeit, zal moeten investeren. Maar uw financiële middelen zullen de groei moeten kunnen bijbenen. Wellicht moet u financiering aantrekken bij een bank en is verruiming van uw krediet nodig om de liquiditeit van uw onderneming niet in gevaar te brengen.

Wij denken graag met u mee als u groeiplannen heeft. Aan de hand van gesprekken en uw plannen brengen we in kaart wat er moet gebeuren. Een forecast kan bijvoorbeeld via onze tool "Vision Planner" worden gemaakt, waardoor verschillende varianten van uw business plan eenvoudig kunnen worden doorgerekend en de gevolgen van uw investering inzichtelijk worden.

Een groeiend bedrijf is vaak hectisch, u moet alle zeilen bijzetten. De impact van zaken doorrekenen, alle juridische zaken rondom de investering regelen, advies uitbrengen over verschillende financieringsmogelijkheden of aanpassing van de rechtsvorm, verzekeringen, overeenkomsten, de fiscale gevolgen van groei inventariseren: het is ons dagelijks werk. U kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.