Onze mensen

HLB Den Hartog heeft de ambitie uw meest gewaardeerde adviseur te zijn. Kernbegrippen daarbij zijn voor ons integriteit, onafhankelijkheid, betrokkenheid, deskundigheid en probleemoplossend vermogen.

Om dit doel te verwezenlijken heeft HLB Den Hartog gekozen voor een integrale aanpak van haar advisering. Accountants en fiscalisten werken intensief samen met behoud van één aanspreekpunt. Zo kunnen wij beter kansen signaleren en benutten en tegelijkertijd bedreigingen onderkennen en oplossen.

HLB Den Hartog werkt vanuit drie kantoren, ons werkgebied is zuidwest Nederland.

Wie zijn wij?

Hoewel deel van een (inter)nationaal netwerk is HLB Den Hartog voor alles geworteld in het westen, met medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn. Onze professionals kennen de dynamiek van het regionale MKB, weten wat er speelt en herkennen kansen voor hun cliƫnten. Met de wereldwijde aanwezigheid van HLB kunnen we u tevens grensoverschrijdend van dienst zijn. HLB International helpt u zaken doen in ruim 130 landen. De samenwerking met wereldwijd 600 kantoren is effectief, de lijnen zijn kort...Lees verder

Lees verder