Accountancy

Ondernemen is zaken aanpakken, kansen grijpen en mogelijkheden benutten. En dat kunt u alleen doen op basis van solide cijfers en betrouwbare adviezen.

Lees meer over accountancy

Fiscaal

Belasting betalen doet niemand graag. Dan is het goed om te weten dat de belastingadviseurs van HLB Den Hartog altijd optimaal gebruik weten te maken van alle spelregels en mogelijkheden die de belastingwetgeving biedt.

Lees meer over accountancy

Salaris en HR

De loonverwerking is een complex en precies werk. Bij fouten treft het uw werknemer in zijn/haar portemonnee of moet u als werkgever flink nabetalen. En komt het loon niet op tijd, dan kan er onrust ontstaan.

Lees meer over accountancy

Juridisch

Als ondernemer komt u dagelijks allerlei juridische kwesties tegen. HLB Den Hartog helpt u maatregelen te treffen om langdurige conflicten of financiële schade te voorkomen.

Lees meer over accountancy

Bedrijfseconomisch advies

Uw risico’s kennen en vervolgens zo klein mogelijk maken en beheersbaar houden, ook dat is ondernemen. Met bedrijfseconomisch advies van HLB Den Hartog beslaat alle facetten van uw bedrijfsvoering. Of het nu gaat om beloningen, bedrijfsoverdracht...

Lees meer over accountancy

Administratie

Een goede administratie is de basis van uw hele bedrijfsvoering. Maar is tijdrovend en meestal ook niet uw eerste deskundigheid. Voor de specialisten van HLB Den Hartog is het hun dagelijks werk…

Lees meer over accountancy

Persoonlijke financiën

U vraagt zich vast wel eens af hoe u of uw partner ervoor staat als u met pensioen gaat of arbeidsongeschikt raakt. En of uw vermogen, groot of klein, wel bij de juiste personen terechtkomt.

Lees meer over accountancy

Subsidies

Weet u of uw organisatie recht heeft op subsidie? HLB Den Hartog helpt u graag met het beantwoorden van deze vraag. Aan de hand van doelgerichte vragen willen wij met u de kansen op een subsidie laten berekenen door onze nieuwe unieke applicatie MijnSubsidie.

Lees meer over accountancy

MijnHLB portal

Met het MijnHLB portaal kan HLB Den Hartog Accountants & Consultants via internet efficiënt met u samenwerken. Met MijnHLB kunnen wij informatie met u delen en u eenvoudig documenten ter accordering aanbieden. Documenten die u accordeert komen automatisch in uw digitale dossier terecht zodat u deze te allen tijde kunt raadplegen.

Lees meer over accountancy