Uw situatie

Of u nu start met een eigen bedrijf, groeiplannen heeft, wilt reorganiseren of misschien wel stoppen, wij beoordelen graag uw situatie en brengen op basis daarvan een advies uit waarmee u verder kunt.

Lees meer over accountancy

HLB voor...

Elke bedrijfstak heeft zijn eigen mores, cultuur, wetten en regels. HLB Den Hartog heeft binnen veel sectoren specialisten in huis die bekend zijn met uw vak en manier van zakendoen.

Lees meer over accountancy

HLB Salaris online

Met het gebruiksvriendelijke HLB Salaris online kunt u waar dan ook ter wereld en op het moment dat het u schikt uw zaken regelen met uw accountant, belastingdeskundige of financieel adviseur. Dat scheelt tijd!

Lees meer over accountancy

Internationaal ondernemen

Zaken doen in het buitenland? Via ons internationale HLB-netwerk (zo’n 500 kantoren in meer dan 100 landen) weet u precies wat er mag en moet. Met welke belastingen krijg ik te maken in Frankrijk, hoe streng zijn de milieu-eisen in Amerika, welke instantie gaat...

Lees meer over accountancy

DGA

Binnen uw onderneming bent u de directeur-grootaandeelhouder. U heeft wel wat geregeld voor later, maar is het goed en is het genoeg? Met HLB Den Hartog krijgt u een beter zicht op uw financiële horizon.

Lees meer over accountancy

Werkkostenregeling

Met ingang van 1 januari 2015 is de WKR definitief ingevoerd voor alle werkgevers. Een, voor de meeste werkgevers, nieuwe regeling. Dit heeft grote gevolgen voor de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel. Biedt de werkkostenregeling kansen voor uw onderneming? Of leidt de

Lees meer over accountancy

MKB-Branchescan

Bent u ondernemer? Doe dan nu de Mkb-branchescan. De Mkb-branchescan helpt u om inzicht te krijgen in uw positie in de branche. Het invullen neemt slechts enkele minuten in beslag en u krijgt direct een persoonlijk adviesrapport.

Lees meer over accountancy