Functies

Door middel van stages, afstudeeropdrachten en starterfuncties bieden we je alle mogelijkheden om je carrière te starten en stimuleren we jouw persoonlijke ontwikkeling.

Stage
Zit je in het derde of vierde jaar van je opleiding en ben je op zoek naar een stageplaats? Bij HLB Den Hartog krijg je een vaste coach die je begeleidt bij je stage, je stageverslag en je opdrachtplanning. In overleg en met voldoende ruimte voor eigen invulling en initiatief! Klik hier als je wilt weten welke stageplaatsen we momenteel beschikbaar hebben. 

Afstuderen
Zit je in het laatste jaar van je studie? HLB Den Hartog biedt je de mogelijkheid om in overleg met een ervaren collega je afstudeeropdracht vast te stellen, met een goede mix van theorie en praktijk én voldoende ruimte voor je eigen ideeën. Neem gerust contact met ons op.

Werken en studeren tegelijk
Je kunt bij HLB Den Hartog ook werken en studeren combineren. Je draait in deeltijd mee binnen een jong team van professionals. Zo leer je de theorie in de praktijk (te brengen). Een ideale manier om je kennis te toetsen en te verbreden.

Meeloopstage, afstudeerstage of werkstage: je krijgt altijd een prima begeleiding door een ervaren professional. Daarnaast ontvang je een stagevergoeding en kun je gebruikmaken van diverse faciliteiten. Een stage bij HLB Den Hartog levert de ervaring op waarmee je verder komt.

Meer informatie

W.H.A.M. (Helen) TerpstraP&O adviseur

Grindweg 90-96
3055 VD ROTTERDAM
T (010) 278 11 00
F (010) 278 11 99

Helen Terpstra (1950) is sinds 2012 (eerst via van P&O2 Management Support B.V… Lees verder

Lees meer over W.H.A.M. (Helen) Terpstra